Љубовен јазик - Тест

Тест за парови, самци, тинејџери и деца.

Концептот на „јазици на љубовта“ е создаден од советникот за парови д-р Гери Чепмен. Тој забележал дека луѓето се разликуваат во тоа каков вид на интеракции ги прави да се чувствуваат сакани.

Кога ќе го знаете вашиот љубовен јазик, подобро ќе се разберете себеси и вашиот партнер, побрзо ќе ги решавате конфликтите и ќе ја зголемите интимноста во вашата врска.

Направете го овој бесплатен тест за да дознаете како претпочитате да давате и примате љубов.

Тестот трае помалку од 5 минути, но ефектите траат цел живот.

Љубовен јазик - Тест
Прашање
1
/
30

Изберете ја реченицата што ви е поважна

Се вчитува вашиот резултат...

Love Language Тест

Оцени го овој тест